Uw verhuis verloopt vlotter wanneer de nodige parkeerruimte zo dicht mogelijk bij de ingang is voorzien. Zeker wanneer een verhuislift zal worden gebruikt, is het voorzien van de nodige parkeerruimte recht voor het raam een absolute noodzaak.

  • Situatie 1 :
    Uw verhuis wordt uitgevoerd langs de openbare weg:
    Actimovers kan voor u de nodige parkeervergunningen aanvragen en signalisatie reserveren. Contacteer ons vrijblijvend voor info en tarieven.Desgewenst kan u zelf bij de gemeente of de politie langsgaan om voor de nodige parkeerruimte te zorgen. Opgelet, dit is niet gratis! De tarieven verschillen van gemeente tot gemeente. De parkeervergunningen dienen op tijd aangevraagd te worden !
  • Situatie 2 :
    Uw verhuis speelt zich af op privéterrein met verschillende huurders:
    Verwittig eerst de andere betrokken partijen (buren, omwonenden, conciërge, …) enkele dagen voor de verhuis. Wanneer u in een appartementenblok woont, kan u dit meestal regelen via de conciërge of de dienst gebouwenbeheer. U kan eventueel affiches of een bericht kleven op een duidelijk zichtbare plaats.

GRATIS aanvraag verhuis

Om een gepersonaliseerde offerte te ontvangen, klikt u op de onderstaande knop en gelieve het verhuisformulier zo volledig mogelijk in te vullen.
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.