Uw specialist in Europese verhuizingen !

Actimovers is gespecialiseerd in Europese verhuizingen van A tot Z, voornamelijk groupages van en naar het Zuiden.

GROUPAGE: hierbij combineren we verschillende verhuizingen in één grote vrachtwagen (+ aanhangwagen) naar hun nieuwe bestemming. Op deze manier denken we niet enkel aan de natuur maar verdelen we ook de kosten van de route onder verschillende klanten (brandstof, rij uren, péages, etc.). Zo kunnen we u een interessanter tarief aanbieden.

We rijden bijvoorbeeld wekelijks naar Frankrijk, Spanje & Portugal. Ook Italië, Duitsland, Zwitserland & Scandinavië zijn zeer frequente bestemmingen.

De tarieven van onze groupages zijn sterk gebaseerd op het te verhuizen volume, uw flexibiliteit, e.d. Hoe meer flexibiliteit u ons kan geven, hoe makkelijker het voor ons zal worden om andere verhuizingen te combineren, hoe voordeliger het tarief zal uitkomen.

Eens uw goederen zijn opgehaald, worden deze gescheiden door zowel verticale als horizontale houten wanden in onze op maat gemaakte vrachtwagens.

Ter dubbele verificatie maken we bij het laden een extra inventaris op zodat vergissingen volledig uitgesloten worden.

Een vrachtwagen (+ aanhangwagen) kan op aanvraag uiteraard ook uniek voor u gereserveerd worden.

Tussentijdse meubelbewaring is geen enkel probleem, wij werken met wissellaadbakken.

Onze verhuizers kunnen u ook helpen met het in- en uitpakken, het de- en her monteren van meubels, enz.

Wij helpen u graag verder van A tot Z.

GRATIS aanvraag verhuis

Om een gepersonaliseerde offerte te ontvangen, klikt u op de onderstaande knop en gelieve het verhuisformulier zo volledig mogelijk in te vullen.
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.