Uw specialist in Europese verhuizingen !

Actimovers is gespecialiseerd in Europese verhuizingen.

Bij Europese verhuizingen werken we volgens twee formules:

  1. RECHTSTREEKSE VERHUIS: hierbij worden zowel de datum van laden als de datum van lossen door de klant gekozen. Bij deze formule kiezen klanten meestal voor onmiddellijk transport en een zo snel mogelijke levering. Een vrachtwagen (-aanhangwagen) kan uniek voor u gereserveerd worden ! Dit kan door heel Europa.
  2. GROUPAGE: hierbij combineren we het transport van verschillende klanten in één grote vrachtwagen (-aanhangwagen) naar hun nieuwe bestemming. Op deze manier verdelen we de kosten van de route (brandstof, rij uren, péages, etc.). Zo kunnen we u een voordeliger tarief aanbieden!

We rijden bijvoorbeeld minstens 2x per maand naar Frankrijk – Spanje – Portugal met een vrachtwagen + aanhangwagen. Ook Groot Brittannië, Duitsland, Zwitserland, Italië & Scandinavië zijn zeer frequente bestemmingen. Niettemin verzorgen wij ook uw verhuis naar andere Europese landen.

De tarieven van onze groupages zijn sterk gebaseerd op het te verhuizen volume en op uw flexibiliteit. Hoe meer flexibiliteit u ons kan geven, hoe makkelijker het voor ons zal worden om een combinatievracht te vinden en hoe voordeliger het tarief zal uitkomen.

Eens uw goederen zijn opgehaald, worden deze gescheiden door zowel verticale als horizontale houten wanden in onze op maat gemaakte vrachtwagens.
Desgewenst maken we alvorens het laden een extra inventaris op zodat vergissingen uitgesloten worden. Deze lijst wordt zowel door onze ploegbaas als door uzelf afgetekend op het laad- en losadres.

Onze verhuizers kunnen u alle mogelijke assistentie verlenen, gaande van enkel laden en lossen tot en met het volledige in- en uitpakken, het demonteren en her monteren van meubels, enz.

Wij helpen u ook graag verder met autotransport, pianotransport, simpel meubeltransport, …

Vervoer van huisdieren doen wij helaas niet.

GRATIS aanvraag verhuis

Om een gepersonaliseerde offerte te ontvangen, klikt u op de onderstaande knop en gelieve het verhuisformulier zo volledig mogelijk in te vullen.
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.