Verhuizen in het binnenland is veel meer dan slechts het vervoer van A naar B.

Bij het ‘ik ga verhuizen’ komt dikwijls meer kijken dan u in eerste instantie denkt. Wij helpen u graag verder.

Uw tevredenheid is onze beste reclame:

Actimovers hecht veel waarde aan een persoonlijk contact, dat zal u ongetwijfeld merken tijdens uw verhuis. Onze verhuizers gaan dan ook zeer respectvol om met uw persoonlijke bezittingen.

De verhuizers volgen de nodige opleidingen, de meesten hebben al heel wat ervaring bij ons; kortom echte vakmannen!  Wij gaan er immers nog altijd vanuit dat verhuizen een echte stiel is, die vakmanschap en stielkennis vereist.

Onze vrachtwagens zijn steeds uitgerust met professionele verhuisdekens en bindkoorden om uw goederen te beschermen. Op aanvraag brengen wij de nodige rolkarretjes, steekwagens of ander materiaal mee.
De verhuizers hebben steeds hun gereedschapskoffer bij. Wanneer er véél de- en her montage is, geeft u ons best een seintje op voorhand.

Wij kunnen uw verhuis ook van A-Z organiseren (in- en uitpakken, etc.). Hiervoor komen we liefst eerst even ter plaatse langs om de details te verifiëren en u zo een offerte op maat aan te kunnen bieden.

Indien gewenst kan er steeds één van onze vertegenwoordigers GRATIS EN VRIJBLIJVEND langskomen om het volume in te schatten en de details te verifiëren. U kan uw verhuis ook eenvoudig via e-mail reserveren.

GRATIS aanvraag verhuis

Om een gepersonaliseerde offerte te ontvangen, klikt u op de onderstaande knop en gelieve het verhuisformulier zo volledig mogelijk in te vullen.
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.