Is de lift te klein, de trapgang te nauw of is het gewoon véél te hoog ?

Is de lift te klein, de trapgang te nauw of is het gewoon véél te hoog? Geen nood, onze verhuisliften brengen uw spullen in een mum van tijd omhoog of omlaag !

Vanaf de 1ste tot en met de 16de verdieping brengen onze ladderliften uw goederen naar boven of naar beneden. Onze liftbediener is tezelfdertijd een ervaren verhuizer die actief helpt met het laden en lossen van uw spullen.

Wij beschikken over verschillende soorten liften: een verhuislift op een bestelwagen, op een aanhangwagen of een eenvoudige ladder met motor en verhuisplateau. Zo kunnen wij de meest uitdagende toegangen aan !
Twijfel je aan de toegang? Er kan steeds iemand van onze ervaren vertegenwoordigers of ploegbazen langskomen om de toegang tot het raam te verifiëren.

Voor alle verhuizingen vanaf de 6de verdieping raden we aan om voor een extra verhuizer te opteren. Op die manier voorzien we één verhuizer boven en één verhuizer beneden wat de veiligheid bevordert.

Samen zorgen we ervoor dat uw verhuis vlekkeloos verloopt !

GRATIS aanvraag verhuis

Om een gepersonaliseerde offerte te ontvangen, klikt u op de onderstaande knop en gelieve het verhuisformulier zo volledig mogelijk in te vullen.
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.